Menu Premium

Nieuwe multiplayer maps Killzone Shadow Fall nu beschikbaar

Karen Koch 16/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de Killzone Shadow Fall fans! De nieuwste game in de serie heeft wat leuke extra’s gekregen van de ontwikkelaar.  De nieuwe multiplayer maps van Killzone Shadow Fall zijn namelijk vanaf nu beschikbaar voor de fans van de shooter.

De game van Nederlandse maak krijgt er vandaag maar liefst drie nieuwe maps bij. Een competitieve multiplayer map en twee co-op maps om gezellig met je vrienden doorheen te knallen. Eerstgenoemde map heet The Statue en zal plaatsvinden rondom een herdenkingsmonument en het bijbehorende arsenaal. Veel kamers, veel deuren, maar ook veel plekken om je te verstoppen en de tegenstander genadeloos neer te maaien.

De twee co-op maps zijn de ATAC Tower, waarbij het de bedoeling is om deze toren veilig te stellen voor eigen gebruik, en The Canal, waar allemaal intel ligt verborgen die geüpload moet worden, maar daar weet Helghast Security natuurlijk ook alles van en die wil dit niet laten gebeuren. Let wel op dat deze co-op maps eisen dat je de Killzone Shadow Fall Intercept geïnstalleerd hebt staan. Deze is te krijgen in Patch 1.5.

Wat lekkere extra content om te knallen tegen – of met- je vrienden dus. Killzone Shadow Fall is sinds vorig jaar verkrijgbaar in de winkels, maar dan wel exclusief voor de PlayStation 4. Gamers die een andere console bezitten moeten het dus doen met de mooie plaatjes.

Nieuwe multiplayer maps Killzone Shadow Fall nu beschikbaar

Nieuwe multiplayer maps Killzone Shadow Fall nu beschikbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch