Menu Premium
Loading...

Nieuwe modi en mini-games in de trailer van Mario Party: Star Rush

Ridho Hidayat 01/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen ons opmaken voor één grote mini-game madness, met Mario Party: Star Rush. De party video game brengt je favoriete helden uit het Mario-universum naar de handheld en brengt flink wat veranderingen aan de bekende feestformule met zich mee. Bekijk dus snel de nieuwe modi en mini-games in de trailer van Mario Party: Star Rush!

Voor het eerst zal de turn-based gameplay uit de Mario Party-franchise worden ingeruild voor real-time actie. Spelers kunnen gaan en staan waar ze maar willen, waardoor het verzamelen van sterren een nóg intensere race zal worden.

In de trailer kun je zien dat Mario Party: Star Rush verschillende modi met zich meebrengt: Toad Scramble, Coinathlon en Mario Shuffle. In Toad Scramble krijg je het bekende bordspel, waarbij je deze keer dus zelf in real-time een pad kunt maken. Coinathlon vuurt in hoog tempo de gekste mini-games op je af en in Mario Shuffle race je met je favoriete personages naar de finish.

Mario Party: Star Rush zal uiteraard voor een groot deel draaien om de mini-games, die de nodige hilariteit en competitie met zich mee zullen brengen. Verder zijn er verschillende boss battles waarin je gezamenlijk een baas verslaat, en tegelijk tegen elkaar strijdt om die felbegeerde sterren.

Al met al belooft Mario Party: Star Rush een competitief feestje te worden met veel nieuwe modi en mini-games. Heb jij zin in deze party video game? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch