Menu Premium
Loading...

Nieuwe hero The Fey aangekondigd in deze Paragon trailer

Lisette Atsma 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Paragon krijgt een nieuw speelbaar personage. De balans moet terugkomen in de natuur, daarom wordt de nieuwe hero The Fey aangekondigd in deze Paragon trailer. The Fey wordt volgende week al beschikbaar gemaakt voor de early access spelers.

De third-person MOBA Paragon kent al een cast van 19 personages en voegt nu de twintigste toe aan het rooster. The Fey is een support caster met focus op AoE damage en dus crowd control. Haar ultieme aanval is bijvoorbeeld een enorme plant die zijn doelwit binnentrekt en hem vervolgens enorme schade aandoet.

Mocht je nog niet zoveel van de game weten, check dan vooral de Paragon preview van Karim en Steven. Eerder dit jaar zijn die twee gelijk op de early access versie van deze game gesprongen. Daarom kunnen zij je haarfijn vertellen of deze game stand kan houden in de ring der MOBA’s.

The Fey wordt 2 augustus beschikbaar voor de spelers die early access hebben aangeschaft. Mocht je hier geen behoefte aan hebben gehad, dan kun je de game vanaf 16 augustus downloaden. Dan begint namelijk de officiële beta op PlayStation 4 en PC. Ga jij straks aan de slag met The Fey en de krachten van moeder natuur? Of ben jij al onoverwinnelijk met een andere hero in Paragon?  Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Nieuwe hero The Fey aangekondigd in deze Paragon trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch