Menu Premium

Nieuwe Gears of War verschijnt niet op Xbox 360

René Janssen 01/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het volgende deel uit de Gears of War-serie zal niet op de Xbox 360 verschijnen. De nieuwe Gears of War game zal namelijk eentje worden die alleen voor de Xbox One zal verschijnen. Dit bevestigde ontwikkelaar Black Tusk door middel van een tweet van Jack Felling.

Een Gears of War fan stelde op Twitter de vraag of de komende Gears of War games ook op Xbox 360 zullen verschijnen. Black Tusk ontwikkelaar Jack Felling antwoordde daarop dat de game niet op Xbox 360 zal verschijnen, maar wel natuurlijk wel op de Xbox One.

Het merendeel van de nieuwe games van Microsoft zijn Xbox One exclusives, maar alsnog verschenen een aantal van de nieuwere games zowel op Xbox One als Xbox 360. Voorbeelden daarvan zijn Forza Horizon 2 en Rise of the Tomb Raider. Forza Horizon 2 verscheen al op zowel Xbox One als Xbox 360 en ook Rise of the Tomb Raider zal op beide platformen uitkomen

De nieuwe Gears of War is tot op heden nog niet door Microsoft getoond en er is ook nog geen releasedatum bekend, maar Microsoft liet eerder deze maand wel weten dat we wellicht de eerste beelden van de nieuwe Gears kunnen gaan bekijken tijdens de komende E3. In afwachting van de nieuwe Gears of War kunnen Xbox Live Gold-leden overigens wel alvast kosteloos het meest recente deel uit de serie downloaden, in de vorm van Gears of War: Judgment. We weten nu dus ook dat dit de laatste Gears is die de Xbox 360 heeft aangedaan.

Bron: Twitter – via VideoGamer

Nieuwe Gears of War verschijnt niet op Xbox 360

Nieuwe Gears of War verschijnt niet op Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch