Menu Premium

Nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare patch balanceert wapens

Jeroen Wiersma 28/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er bestaat een grote kans dat je de reveal trailer van Black Ops 3 gezien hebt en dus weet dat we nog tot november moeten wachten tot deze uit gaat komen. Mede daarom is het erg fijn dat ontwikkelaar Sledgehammer Games met patches blijft komen voor Advanced Warfare, zodat we ook nu kunnen blijven genieten van een lekker potje Call of Duty op z’n tijd. Wat de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare patch, die gisteren is uitgekomen, onder andere doet, is het balanceren van wapens.

Naast het balanceren van een aantal wapens, is er een hele waslijst aan algemene fixes voor de verschillende platformen. Ook een aantal exploits in de Exo Zombies mode zijn aangepakt, wat echte zombiesurvivallers natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen.

Call of Duty: Advanced Warfare kwam uit op 4 november 2014 voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One en gaat in november dit jaar dus het stokje overgeven aan de collega’s van Treyarch. Er is nog geen maand voorbij gegaan waarin er geen patches werden uitgebracht voor Call of Duty: Advanced Warfare. Zie jij in een toekomstige patch graag nog een andere fix? In de tussentijd kun je via de bronvermelding de volledige patch notes lezen van deze patch.

Bron: Call of Duty

Nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare patch balanceert wapens

Nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare patch balanceert wapens

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch