Menu Premium

Nieuwe 3D Mario en Mario Kart voor de Wii U worden getoond op de E3

Gamekings Redactie 23/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag om 15:00 was het wederom tijd voor een nieuwe Nintendo Direct. Nintendo maakt hierin vaak nieuwe titels, aankondigingen en releasedata bekend. Ook vandaag zat er genoeg interessants tussen. Zoals je al in de titel hebt gelezen kunnen de trouwe Mario fans zich alvast opwarmen, want een nieuwe 3D Mario en Mario Kart voor de Wii U worden getoond op de E3.

Dit was erg kort, maar tegelijk ook zeer krachtig en opwindend nieuws van Satoru Iwata, CEO van Nintendo. We krijgen zo naast een nieuwe Mario Kart ook nog eens een nieuwe 3D Mario én niet te vergeten: we hebben al het eerste tipje van de sluier van de E3 2013!

Een Mario Kart mag natuurlijk op geen enkele console of handheld van Nintendo ontbreken en zo ook niet op de Wii U. Hoewel we Mario Kart allemaal kennen, wordt het nu toch een verrassing door de functies van de Wii U. Hoe gaan ze de Wii U GamePad gebruiken? Kan je, wanneer je met z’n tweeën speelt, beide een andere opdracht uitvoeren? Genoeg vragen die op de E3 2013 beantwoord worden. De game wordt overigens gemaakt door, drie keer raden: het Mario Kart team.

De nieuwe 3D Mario wekt de meeste nieuwsgierigheid en daar weten we ook het minst over. Wat we wel weten is dat de game onder hoede van het Mario Galaxy team is. Gaan we een nieuw deel in de Mario Galaxy serie krijgen of slaat het Mario Galaxy team een compleet nieuwe weg in?

Veel vragen, weinig antwoorden… Dat betekent maar één ding: speculeren met die hap! Aangezien de E3 2013 nog vele nachten slapen is, hebben we meer dan genoeg tijd om onze fantasieën erop los te laten. Laat dus ook jouw hersenen op hol slaan en speculeer erop los in de comments.

Nieuwe 3D Mario en Mario Kart voor de Wii U worden getoond op de E3

Nieuwe 3D Mario en Mario Kart voor de Wii U worden getoond op de E3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch