Menu Premium

Nieuw DLC-pakket beschikbaar voor Omerta: City of Gangsters

Gamekings Redactie 06/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuw DLC-pakket beschikbaar voor Omerta: City of Gangsters, genaamd The Japanese Incentive. Deze DLC bevat een nieuwe campaign die zijn eigen unieke personages, verhaallijnen en cutscenes bevat. De DLC gaat gepaard met een update die moet zorgen voor een betere AI, vijf nieuwe gebouwen en een paar algemene oplossingen voor de gameplay die voor een betere speelervaring moeten zorgen.

Als je het DLC-pakket installeert, kun je gaan genieten van een nieuwe campaign waarin de speler het op zal nemen tegen onder meer Ierse gangsters, KuKluxKlan-leden, een mysterieuze man uit het verre oosten en een prachtige Japanse dame. De nieuwe personages waar je mee kunt spelen, hebben allen hun eigen vaardigheden. Deze zijn nog nooit eerder beschikbaar geweest in Omerta: City of Gangsters. De DLC bevat ook nieuwe wapens in de vorm van een katana, een vlammenwerper en een machinegeweer. Onder het motto ‘Des te meer wapens, des te meer plezier’ zijn dit zeker geen slechte toevoegingen aan de game van Haemimont Games. Dankzij de update kun je een bank gaan beroven en in stijl maken dat je weg komt, want deze bevat twee nieuwe wagens: een sportwagen en een gepantserde bak.

Ontwikkelaar Haemimont Games heeft overigens nog altijd geen echte klapper achter de naam staan. Hoewel de naam Tropico je misschien bekend voorkomt, is eigenlijk alleen Omerta: City of Gangsters een titel die wat breder is getrokken door de ontwikkelaar. De Bulgaarse studio kwam in 2000 met hun eerste game, welke als Tzar: Burdon of the Crown door het leven gaat. Inmiddels zijn we dichtbij de jaarwisseling van 2014, waarin de ontwikkelaar het tijd vond om met nieuwe DLC te komen voor hun nieuwste en tot nog toe succesvolste game. Het The Japanese Incentive DLC-pakket is vandaag verschenen voor de PC-versie van Omerty City of Gangsters. De Xbox 360-versie van de gehele game laat nog op zich wachten tot het voorjaar van 2014.

Nieuw DLC-pakket beschikbaar voor Omerta: City of Gangsters

Nieuw DLC-pakket beschikbaar voor Omerta: City of Gangsters

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch