Menu Premium

Nidhogg komt naar de PS Vita

Karim Shehata 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de afgelopen Gamescom gaf Sony een PlayStation-persconferentie, maar de PS Vita werd hierbij niet in de mond genomen. Alhoewel hier nu wel genoeg over gezegd en geschreven is, blijft het natuurlijk opmerkelijk en voelen de trouwe PS Vita-bezitters zich er niet altijd even lekker onder dat het Japanse bedrijf de handheld op het tweede plan lijkt te hebben gesteld. Toch komen er genoeg games naar de PlayStation Vita en ook vandaag leren we dat er een nieuwe game naar de handheld komt: Nidhogg komt naar de PS Vita.

De woorden ‘nieuwe game’ zijn misschien wat misplaatst in het geval van Nidhogg. De game is namelijk al een tijdje beschikbaar op de PC en een tijdje geleden maakte ontwikkelaar Messhof bekend dat Nidhogg naar de PlayStation 4 gaat komen. Nu heeft de ontwikkelaar dus ook een PS Vita-versie aangekondigd en meteen wordt daarbij gezegd Nidhogg tegelijkertijd verschijnt op de PlayStation 4 en de PS Vita. Onduidelijk is echter nog wanneer dit precies gaat gebeuren, maar aangezien de game al op de PC te krijgen is, moet dit natuurlijk niet al te lang meer gaan duren. Ontwikkelaar Messhof werkt samen met Code Mystics om de PlayStation-versies van Nidhogg te ontwikkelen.

Onduidelijk is dus nog wanneer de aparte fighting-game naar de PlayStation-platformen gaat komen, maar duidelijk is dat PS Vita-bezitters echt nog met wat games aan de slag kunnen. Wat triple-A games betreft is het aanbod zeer karig, maar wanneer je een passie hebt voor games die het woord ‘indie’ over zich heen hebben, kun je wat mij betreft zeker wat met de handheld van Sony.

Nidhogg komt naar de PS Vita

Nidhogg komt naar de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch