Menu Premium

New Super Luigi Bros. U is beschikbaar als standalone op 26 juli

Gamekings Redactie 17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie dacht dat de nieuwe Super Luigi U DLC voor New Super Mario U. slechts een magere update was, die komt er bedrogen bij te staan. Nintendo heeft namelijk besloten om van de DLC gelijk maar een eigen standalone titel te maken, en New Super Luigi Bros. U is beschikbaar als standalone op 26 juli. Luigi zijn snor zou er nog eens recht van overeind gaan staan.

New Super Luigi U komt in de winkelrekken in een eigen uniek groene gamedoos, waar Luigi zijn corpulente broer niet eens meer op te bekennen is. Tja, die Mario moest toch eens met pensioen. De uitbreiding bevat  in totaal meer dan tachtig nieuwe levels en zal daarnaast ook een nieuw speelbaar karakter introduceren.

Herinner je, je namelijk nog dat paarse stelende konijnachtige beest? Dat beest dat Toad zijn optrekje maar bleef beroven en waar jij met Mario achteraan moest om hem op te jagen? Nabbit? Nou die krijgt vanaf nu ook een prominente rol. Niet alleen staat hij in vol ornaat op de voorkant van de boxart, maar kun je het vreemde wezen ook nog eens besturen in de multiplayer modus.

De paarse crimineel speelt wel een tikkeltje anders dan de andere karakters in de kleurrijke platformer. Zo zal het beest geen power ups kunnen verzamelen en blijkt hij ook immuun te zijn voor de schade van vijanden. Het is de vraag in hoeverre Nabbit dan nog echt wat toevoegt.

Wie zo’n uniek groen doosje in zijn kast wil hebben liggen, moet wel een stukje dieper in zijn of haar buidel graaien. De op zichzelf staande titel gaat namelijk voor zo’n 30 euro over de toonbanken, waar de digitale versie slechts rond de 20 euro zal zitten. Tja, verschil moet er wezen. De standalone versie komt 26 juli in de winkelrekken te liggen. Duurt dat je veel te lang? Dan kun je hem vanaf 20 juni ook al via de eShop bemachtigen.

New Super Luigi Bros. U is beschikbaar als standalone op 26 juli

New Super Luigi Bros. U is beschikbaar als standalone op 26 juli

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch