Menu Premium
Loading...

Neverwinter: Strongholds verschijnt 11 augustus

Gamekings Redactie 24/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe uitbreiding voor Neverwinter, genaamd Neverwinter: Strongholds, verschijnt op 11 augustus. Het gaat hierbij om de zevende uitbreiding in deze serie. De focus ligt bij deze uitbreiding op de bouw van een vestiging, met onder andere een Guild Hall.

Ontwikkelaar Arc Games heeft bekendgemaakt dat deze uitbreiding de grootste zone tot nu toe bevat en geschikt is voor nieuwelingen, maar ook voor de echte Neverwinter-veteranen. In deze uitbreiding moet je verschillende grondstoffen verzamelen voor de bouw van een Guild Hall. Dit immense bouwwerk kun je verbeteren met diverse, strategische gebouwen en upgrades. Deze zal je nodig hebben om jezelf te wapenen tegen vijanden. Grondstoffen verkrijg je doormiddel van quests en door terrein te veroveren.

De Guild Hall zorgt voor een nieuwe manier van player vs player. De stijl lijkt op die van een MOBA, maar in plaats van het gebruikelijke vijf tegen vijf, gaat het bij deze game om twintig tegen twintig combat. Om de vijand te verslaan moet je goed kunnen vechten, maar ook strategisch aan de slag gaan. Dit doe je door de bouw van katapulten, de verovering van belangrijke gebieden en dit alles om uiteindelijk de Guild Hall van de vijand te vernietigen!

Neverwinter Strongholds kun je op 11 augustus dit jaar verwachten en verschijnt op de PC. Voor nu hoef je de game niet op Xbox One te verwachten, aangezien de eerdere uitbreidingen nog niet verschenen zijn voor dit platform. In bovenstaande video zie je gameplay van de expansion.

Neverwinter: Strongholds verschijnt 11 augustus

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch