Menu Premium

Never Alone is een week uitgesteld voor de PS4 in Europa

Gamekings Redactie 19/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game zou eigenlijk deze week uit moeten komen, maar de release van Never Alone is een week uitgesteld voor de PS4 in Europa. Je kan vanaf woensdag 26 november met de game aan de slag.

Het uitstel heeft te maken met een update, die nog door de certificatie van Sony Computer Entertainment Europe heen moet. Ontwikkelaars E-Line Media en Upper One Games willen dat deze update direct beschikbaar is op het moment dat de game in de verkoop gaat. De reden van uitstel in Europa is omdat de PlayStation-afdelingen van Sony per regio onafhankelijk van elkaar te werk gaan. Dit betekent dat een patch kan zakken bij de certificatie van Sony Computer Entertainment Europe, terwijl het bijvoorbeeld wel slaagt bij Sony Computer Entertainment America. Daar is de update, en dus ook de game Never Alone, wel al beschikbaar. Dit geldt wereldwijd ook voor de PC- en Xbox One-versies.

In Never Alone volg je het kleine meisje Nuna en haar poolvos. Het verhaal en de setting zijn gebaseerd op de oorspronkelijke culturen van Alaska. Nog een weekje wachten en dan ook jij deze game gaan spelen op de PlayStation 4.

Bron: Eurogamer

Never Alone is een week uitgesteld voor de PS4 in Europa

Never Alone is een week uitgesteld voor de PS4 in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch