Menu Premium

Neem het op tegen de Freedom Fighters in Hitman Episode 5: Colorado

Ridho Hidayat 06/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Agent 47 is bijna toe aan een welverdiende vakantie, maar voordat het zover is, mogen we nog even wat targets wurgen in Colorado en later dit jaar in de seizoensfinale nog in Japan! In Hitman: Episode 5 zet 47 dus voet op Amerikaanse bodem, dat volledig vijandig grondgebied is. Hopelijk kan je inmiddels wel overweg met Hitman, want je gaat het opnemen tegen de Freedom Fighters in Hitman Episode 5: Colorado.

In deze één na laatste episode van seizoen 1 krijg je de moeilijkste missie tot nu toe voorgeschoteld, want deze keer moet je maar liefst vier verschillende targets koud zien te maken. Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg en Penelope Graves staan op de hitlijst van Agent 47, maar deze doelen maak je niet zonder slag of stoot een kopje kleiner. Allemaal zijn ze gevaarlijk en hebben ze speciale vaardigheden die jou het leven moeilijk maken. Dat is echter niet de enige uitdaging, want de doelen bevinden zich ook nog eens op een afgesloten militair trainingskamp in Colorado.

Hitman Episode 5 bevat verder 70 verschillende challenges waarmee je nieuwe gear en wapens kunt vrijspelen. Ook zul je hiermee items verzamelen die meer van het verhaal onthullen, wat zal leiden tot een hoogtepunt aan het einde van dit seizoen.

Vanaf 27 september kun je het opnemen tegen de Freedom Fighters in Hitman Episode 5: Colorado. Heb jij zin om met deze episode richting het einde van het eerste seizoen te sluipen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch