Menu Premium
Loading...

Need For Speed Most Wanted Get Wanted Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Need For Speed Most Wanted heeft een reboot gekregen en dus is het gas op de plank en de sirenes voor blijven. Ditmaal zit alles in een nieuw jasje, zoals je kan zien in de Need For Speed Most Wanted Get Wanted trailer.

Een open wereld vol exotische bolides en maar één regel: lap alle regels aan je laars. Dit gaat natuurlijk niet ongestraft, want op elke hoek van de straat staat er een politie auto op je te wachten. Hier heb je natuurlijk schijt aan en de achtervolging is een feit. Er is nog altijd een race te winnen, dus druk je het pedaal door de vloer van je auto heen en scheur je, alsof je leven er vanaf hangt, door de straten heen. Dit allemaal om de meest gewilde straatracer te worden van iedereen op de blacklist.

Dat is het met adrenaline volgepompte concept van de originele Most Wanted, maar wat is er dan precies nieuw aan dit nieuwe deel? Met alles wat je kunt doen in de game verdien je punten en deze worden allemaal opgeslagen in een lijst. Van de langste drift tot lijpste jump tot de lompste crash, als het mogelijk is dan krijg je er punten voor. Dit kun je samen delen in Autolog, hierin kun je met je vrienden samen een race opzoeken en het tegen elkaar uitvechten.

Vrijwel alle auto’s zijn vanaf het begin van de game beschikbaar, je moet ze alleen wel nog even opzoeken. Eenmaal gevonden dan is de auto ook van jou. Je kunt deze auto dan ook helemaal naar eigen (wan)smaak uitbouwen en de performance omhoog krikken. Daarna kunnen de bolides online met elkaar vergelijken worden, om te kijken wie de wreedste bak heeft gebouwd.

Hoe de terugkeer naar Most Wanted er uit gaat zien, zie je in de Need For Speed Most Wanted Get Wanted trailer.

Need For Speed Most Wanted Get Wanted trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch