Menu Premium
Loading...

NBA 2K16: The Living World Trailer

Gamekings Redactie 02/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je één aspect moet noemen waarin de NBA 2K-games met kop en schouders boven andere sportgames uitsteken, is het wel de levendigheid van de games. In de nieuwste trailer wordt dit maar al te duidelijk; NBA 2K16 oogt dynamisch, slim en uiterst realistisch!

In de trailer leggen developers Mike Wang, Scott O’Gallagher en Jerson Sapida uit wat NBA 2K16 de beste basketbalgame tot nu toe maakt. Reacties van fans, veranderende tactieken van coaches en spelers die zo goed mogelijk vrij proberen te lopen zijn enkele voorbeelden van de AI in de game. Niet alleen daarin probeert NBA 2K16 realistisch te zijn, want als je de trailer bekijkt zal het je vast opvallen dat de game er sprankelend uitziet en de bewegingen van de spelers wel erg dicht in de buurt komen van de werkelijkheid.

NBA 2K16 komt 29 september naar de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC. Mocht je de game pre-orderen, dan kun je hem zelfs al vier dagen eerder spelen. Wat vind jij van deze NBA 2K16 trailer? Is dit de meest realistische sportgame ooit, of zie jij nog ruimte voor verbetering? Laat het weten in de comments!

Nieuws_20150902_NBA2K16LivingWorldTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch