Menu Premium

Morgen wordt er nieuwe Borderlands 2 DLC aangekondigd

Gamekings Redactie 19/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een maand nadat Borderlands 2 in de winkels lag kwam er, als pre-order bonus, DLC uit en al snel volgden er meer, veel meer. Sindsdien heeft Gearbox de smaak van de downloadbare content te pakken, want morgen wordt er nieuwe Borderlands 2 DLC aangekondigd.

Als fan van een serie of game is het vaak leuk als je reactie krijgt op een vraag die je naar jouw held stuurt. Dit overkwam ook een Borderlands 2 fan. Op de vraag wanneer er nieuwe DLC aangekondigd zou worden, kreeg hij antwoord van Randy Pitchford, de grote baas bij Gearbox. Pitchford bevestigde dat er aanstaande zaterdag nieuwe DLC zal worden aangekondigd, iets wat wij natuurlijk in alle spanning afwachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerder uitgebrachte DLC waren al divers; waar de eerste content ging over het terugvinden van verloren schatten ging het een paar downloadbare packs verder over het terugvinden van inheemse diersoorten. De laatste DLC kwam een krappe maand geleden uit. Toen werd er meteen al bekend gemaakt dat de DLC Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nog niet de laatste uitbreiding was. Volgens Gearbox is de pret dus nog lang niet over, want ze gaan voorlopig gewoon door met de DLC.

Wat deze DLC in huis heeft, is nog niet bekend. Zo weten we ook nog niet de naam of de datum waarop deze verschijnt. Voor antwoord hierop zullen we even tot morgen moeten wachten. Tot die tijd kunnen we er natuurlijk best op los fantaseren, want wat is er nou mooier dan wegdromen over toffe games?

Morgen wordt er nieuwe Borderlands 2 DLC aangekondigd

Morgen wordt er nieuwe Borderlands 2 DLC aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch