Menu Premium

Morgen verandert er veel aan welke wapens je gebruikt in The Division

Suzanne de Jong 27/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat The Division heel wat updates heeft moeten ondergaan, is inmiddels zelfs al 0ekend bij je oma. Nu komt de update 1.3 naar de console en PC. Morgen verandert er veel aan welke wapens je gebruikt in The Division, dus haal de update binoen!

De update gaat samen met de release van de eerste betaalde DLC genaamd Underground, welke morgen dus ook live gaat. De veranderingen worden toegepast op de Marksman en SMG rifles, en ook de special ammo gaat op de schop. Door deze nerfs zijn de bonussen aangepast voor de genoemde wapens.

Ook komen er vier nieuwe wapens naar The Division met de update van morgen. De showstopper, G36, SVD en PP-19. Hiermee probeert Ubisoft Massive ervoor te zorgen dat je meer wapens gebruikt dan een SMG en een Marksman rifle, gezien met name shotguns eigenlijk niet gebruikt worden in de game.

We vragen ons af of je een nieuwe poging gaat ondernemen om de Dank Zone te betreden met deze nieuwe update. The Division is al uit sinds maart dit jaar en mede door updates zijn er veel problemen geweest, waardoor we hopen dat deze update wel vlekkeloos gelanceerd zal worden Wat verwacht jij van deze update en vind je het goed dat diverse wapens generfd zijn? Deel je mening in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch