Menu Premium

Mogelijk opnieuw samenwerking Itagaki en Nintendo na Devil’s Third

Lisette Atsma 17/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tomonobu Itagaki, de maker van de Dead or Alive-reeks, heeft op zijn eigen Facebook-pagina laten vallen dat hij mogelijk opnieuw met de Japanse uitgever Nintendo zou willen samenwerken. De samenwerking tussen de twee begon toen THQ vorig jaar de deuren sloot. Itagaki’s game Devil’s Third was in ontwikkeling bij dit bedrijf, en met het sluiten hiervan heeft Nintendo de uitgeversrechten van de game overgenomen. Op zijn Facebook werd Itagaki door een fan gevraagd of hij in de toekomst nog een keer met Nintendo zou willen werken. Zijn antwoord hierop was: “Natuurlijk. Ik houd van hun talent, en hun games.”

Devil’s Third wordt een third-/first-person shooter met hack-and-slash elementen, welke exclusief op de Wii U gaat verschijnen volgend jaar. Eerder liet Itagaki al weten dat de game zowel een singleplayer als multiplayer krijgt. In de game zijn na een cataclysme alle satellieten vernietigd en breken er door de chaos oorlogen uit tussen allerlei landen op de aarde. Zonder de informatie die de satellieten geven, is het hele idee van infanteriegevechten op de schop gegaan. En jij, als Ivan, schiet en vecht je een weg door deze oorlogen die plaatsvinden in landen binnen Amerika, Europa en Azië.

Wat een mogelijke verdere samenwerking gaat inhouden, moeten we nog even op wachten. Er zijn nog geen plannen voor de toekomst. Momenteel zijn ze nog druk bezig met het perfectioneren van de resolutie en framerate van Devil’s Third. De game zal ergens volgend jaar uitkomen voor de Wii U.

Bron: Facebook

Mogelijk opnieuw samenwerking Itagaki en Nintendo na Devil's Third

Mogelijk opnieuw samenwerking Itagaki en Nintendo na Devil’s Third

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch