Menu Premium
Loading...

Mogelijk krijgt No Man’s Sky binnenkort landvoertuigen

Ridho Hidayat 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag kon je al lezen dat de Foundation Update in No Man’s Sky live is. Daarbij vermeldde ontwikkelaar Hello Games al dat deze update de opmaat is naar een nieuwe fase van de game, waarin steeds het dichterbij de oorspronkelijke visie moet komen. Wellicht duurt het ook niet lang meer tot de volgende update uitkomt, want mogelijk krijgt No Man’s Sky binnenkort landvoertuigen!

Het zou kunnen dat jouw expedities op de verschillende planeten straks een stuk vlotter gaan verlopen. Een Reddit-gebruiker heeft namelijk gamebestanden gevonden die verwijzen naar een landvoertuig, de buggy. Dat is nog niet het enige, want hij heeft het ook voor elkaar gekregen om door middel van een mod een deel van het rijtuig in de game te laden! Helaas is het hiermee nog niet te gebruiken, maar je krijgt al wel een idee van hoe het voertuig eruit komt te zien.

Op dit moment heeft Hello Games nog geen officiële aankondiging gedaan, maar het is dus mogelijk dat No Man’s Sky binnenkort landvoertuigen krijgt! Heb jij zin om over verschillende terreinen te scheuren in een dikke buggy? Wat voor andere toevoegingen hoop jij dat No Man’s Sky binnenkort gaat krijgen? Laat het weten in de comments!

Bron: Reddit

Loading...
 • verberk

  Zou heel tof kunnen zijn, ik ben erg te spreken over de laatste update!

 • Bjorn

  Veel te laat al die verbeteringen,game is al dood en verkocht.

 • Toiletborstel

  No man’s wat? FF XV is uit, opbokken met dit kutspel.

 • vlissinger

  Kun je jezelf in een auto zitten vervelen……weer eens wat anders.

 • Nick Chronic

  zolang dat automatisch vliegen en landen er nog in zit speel ik m niet meer , veel te saai

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord