Menu Premium

Mogelijk art gelekt van nieuwe IP Guerrilla Games

Karim Shehata 16/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een tijdje weten we dat de Nederlandse studio Guerrilla Games, verantwoordelijk voor de Killzone-franchise, werkt aan een nieuwe IP. Killzone Shadow Fall lijkt daarmee voorlopig het laatste Killzone-deel te zijn dat Guerrilla Games in ieder geval weet te maken en daardoor zitten we dus afwachtend te wachten op de nieuwe IP van de in Amsterdam gevestigde studio. Het lijkt erop dat we vandaag te maken hebben met wat gelekte concept art van de tot nog toe naamloze IP van Guerrilla.

Op een Chinees gameforum, genaamd A9VG, zijn de mogelijke concept art kiekjes gelekt. Naamloos is de IP overigens niet helemaal, want de werknaam lijkt Horizon te zijn voor deze nieuwe game/franchise van de Amsterdamse studio. Als deze concept art van Guerillla blijkt te zijn, ziet het er in ieder erg apart uit. Op het internet wordt er al gesproken van een “zwaar opgevoerde Destiny”.

Hopen doen we in ieder geval dat de nieuwe IP snel uit de doeken wordt gedaan, ongeacht of de concept art die je onder dit bericht ziet daadwerkelijk van de nieuwe IP van Guerrilla afkomstig is. De verwachting is dat de nieuwe game van de Nederlandse studio binnen enkele jaren vanaf nu voor de PlayStation 4 verschijnt.

Mogelijk art gelekt van nieuwe IP Guerilla Games

Mogelijk art gelekt van nieuwe IP Guerilla Games

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch