Menu Premium
Loading...

Minecraft: PlayStation 3 Edition krijgt 14 mei een Blu-Ray release

Gamekings Redactie 16/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Wanneer de PlayStation 4- en PS Vita-versies van Minecraft gaan verschijnen, krijgen deze hoogstwaarschijnlijk ook fysieke releases. Mojang heeft namelijk boxarts laten zien van beide versies, wat er zeer erg op duidt dat deze twee toekomstige versies van Minecraft dus ook een fysieke release te verwerken krijgen.

Alles, maar dan ook echt alles gebeurt tegenwoordig online. Ons sociale leven speelt er zich af, we zoeken er onze entertainment, gebruiken het voor werk en studie, regelen er onze bankzaken. Shit is online en online is dé shit. Op enkele gebieden gaat dit echter niet helemaal op. Vele gamers zijn blij met de vele online-retailers waar ze kunnen shoppen voor de dikste, maar vooral goedkoopste edities van hun games, maar er bestaat ook nog zeker een groep die dat hele online gebeuren nog niet zo ziet zitten: de verzamelaars. De groep gamers die een speciale kamer hebben gereserveerd voor al hun posters, figurines, artwork en andere collectables. En als het dan niet de extra’s zijn, dan wel gewoon de hoesjes en het genot van een fysieke kopie van de game in hun hand te kunnen houden of uit te kunnen stallen. Nou, Minecraft spelende aanhangers van deze groep mogen vandaag even juichen, want Minecraft: PlayStation 3 Edition krijgt 14 mei een Blu-Ray release.

De Blu-Ray versie van Minecraft: PlayStation 3 Edition brengt alle content die ook in de digitale versies van de game verschenen is, inclusief de laatste patch: numero 14. Dat betekent dat je, na de disk in je PS3 te hebben geschoven direct aan de slag kunt met de Emeralds, Ender Chest, potatoes en nog veel meer. Oja, en je kunt het hoesje naderhand uitstallen in je speciaal daarvoor omgetoverde boekenkast.

Ook kunnen we je nogmaals mededelen dat er wordt gewerkt aan een port van de game voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita, maar wanneer die komen, blijft helaas nog een raadsel. Dat de Blu-Ray van Minecraft: PlayStation 3 14 mei ook in Nederland in de winkels ligt, dat is zeker! Mocht je de game dus nog niet hebben, omdat je koste wat kost een fysiek exemplaar wilde hebben, dan mag je jezelf gelukkig prijzen. In de toekomst is de kans zeer aannemelijk dat steeds minder uitgevers een dergelijke stap zullen maken.

Minecraft: PlayStation 3 Edition krijgt 14 mei een Blu-Ray release

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch