Menu Premium

Mewtwo komt op 28 april naar Super Smash Bros.

Andor Joosten 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft Mewtwo al een tijdje lopen teasen, maar op 28 april is het dan zo ver want Mewtwo komt eindelijk naar Super Smash Bros voor Wii U en 3DS! Voor Club Nintendo-leden die de Wii U en 3DS versies van Super Smash Bros beide bezitten en deze allebei voor 15 april hebben geregistreerd, krijgen deze Pokémon geheel kosteloos door middel van een download code. Spelers die één van de twee versies bezitten of niet voor 15 april registreren, moeten wél de portemonnee trekken voor Mewtwo.

Naast de aankondiging van Mewtwo heeft Nintendo een nieuwe software update voor Super Smash Bros. Deze update bevat onder meer een nieuwe functie om downloadbare content te kopen, aanpassingen aan de balans van de game en een nieuwe functie om foto’s, herhalingen, Mii-vechters en aangepaste levels te delen. Ook zijn er overige aanpassingen gemaakt voor een betere spelervaring. Waarschijnlijk gaat het hier dus gewoon om bugfixes.

Ook de Mii-vechters kregen een moment in het zonnetje. Zij krijgen namelijk crossover outfits! Denk hierbij aan een Mega Man outfit, Cat Suit of een Link-kostuum. Ook deze DLC gaat geld kosten en zal apart moeten worden aangeschaft voor beide versies. Het blijft echter niet bij de Mii’s, want er komt ook een nieuw personage naar de games in de vorm van Lucas! Deze veteraan uit Mother 3 en voorgaande Smash games komt terug als een downloadable fighter in juni 2015.

Nintendo lijkt een nieuwe kant op te gaan met Super Smash, want Nintendo heeft nu een website online gezet waarin je een suggestie voor een nieuwe challenger kunt doorgeven aan Nintendo. Het interessante hieraan is met name de poll om nieuwe Smash characters te kiezen of voor te stellen! Naast deze functie zal de microsite ook informatie geven over DLC characters.

Aan het eind van de Nintendo Direct aankondigingen over Smash Bros werden er nieuwe amiibo getoond. Het schema is als volgt: Op 29 mei komen Greninja en Jigglypuff in de schappen te staan, in juni zijn Zero Suit Samus, Palutena, Dark Pit en Ganondorf aan de beurt en juli krijgen Olimar, Dr. Mario en Bowser Jr. hun release. Ook Mewtwo en Lucas krijgen hun eigen amiibo, maar voor hen is nog geen datum bekend.

Mewtwo komt op 28 april naar Super Smash Bros.

Mewtwo komt op 28 april naar Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch