Menu Premium

Metro: Last Light Tower Pack downloadable content aangekondigd

Gamekings Redactie 29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eergisteren werd bekend gemaakt dat Metro: Last Light ook speelbaar wordt op Linux en Mac OS X. Goed nieuws voor gebruikers van deze twee besturingssystemen, maar onbelangrijk voor iedereen die de game al op een ander platform heeft. Voor hen is er vandáág wel goed nieuws, want uitgever Deep Silver heeft de Metro: Last Light Tower Pack downloadable content aangekondigd.

In Metro: Last Light, het vervolg op de in 2010 uitgekomen Metro 2033, speel je in een setting waarvan je blij kunt zijn dat ‘ie alleen in de game bestaat. De wereld is opgedeeld in twee delen: alles bovengronds is gevaarlijk doordat er wezens rondwandelen die je niet tegen wilt komen als je een rondje wandelen gaat en ondergronds zijn er soldaten die je liever dood hebben dan levend. Een vrij gezellige bedoening dus. De first-person horrorshooter, ontwikkeld door 4A Games uit Oekraïne, werd toen deze op 17 mei 2013 uitkwam goed ontvangen en geprezen om de sterke verhaallijn en graphics. Fans van het eerste deel waren ook zeer content met dit vervolg in de vorm van Metro: Last Light.

Er is in de tussentijd al wat downloadable content voor de game uitgekomen en daar wordt nu de Tower Pack aan toegevoegd. In de Tower Pack krijg je de taak om je weg door een toren (goh!) te schieten. Naarmate je verder in het gebouw komt, worden de vijanden steeds sterker. Deze komen in hordes op je af, dus heel makkelijk wordt het niet. Op 3 september is het zover, want dan is de Tower Pack voor Metro: Last Light beschikbaar op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. PlayStation 3-bezitters uit Europa, oftewel wij, moeten een dagje langer wachten.

Metro: Last Light Tower Pack downloadable content aangekondigd

Metro: Last Light Tower Pack downloadable content aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch