Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Faction Pack DLC trailer

Gamekings Redactie 17/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Metro: Last Light werd goed ontvangen toen hij afgelopen mei verscheen. Alhoewel de game zelf al uren aan content bood, verschijnt nu de eerste DLC. De DLC is vanaf vandaag te downloaden, check in de Metro: Last Light Faction Pack DLC trailer of de DLC ook iets voor jou is.

De Faction Pack DLC voegt drie singleplayer missies toe. Wanneer je speelt als Red Line Sniper is je opdracht een zwaar bewaakte Reich basis te infiltreren. Aan de andere kant van deze infiltratie staat een Reich Heavy Soldier. Je kunt in de DLC ook met hem spelen. Het is op dat moment je opdracht om de infiltratie van de Red Line tegen te gaan. Waar een Red Line Sniper een ver punt zal zoeken om iedereen stilletjes neer te halen is de Reich Heavy Soldier zwaar bewapend en knalt hij iedereen kapot vanuit het hart van de strijd. Als laatste kun je spelen als Ranger Trainee. De Trainee krijgt als opdracht de bibliotheek te doorzoeken. Dit betekent dat de Librarians uit Metro 2033 terugkeren. In de bibliotheek ben je op zoek naar zeldzame en waardevolle objecten.

Naast deze missies en personages kun je met de Faction Pack DLC spelen met de VSSK Vychlop, de sniper rifle van het Red Line Sniper personage, en de Volt Driver, het zware wapentuig van de Reich Heavy Soldier. De verschillende personages brengen verschillende verhalen met zich mee die je kunt uitspelen op jouw manier. Net zoals in de originele game heb je veel vrijheid en ligt het volledig aan jezelf hoe jij de game doorloopt.

Metro: Last Light Faction Pack DLC trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch