Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light – Chronicles Pack Official Trailer

Karim Shehata 15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereld waarin een game af was als hij verscheen, lijken we definitief achter ons te hebben gelaten. Sinds de verschijning van de Xbox 360 en de PlayStation 3 is het voor ontwikkelaars en uitgevers een stuk makkelijker geworden om na de release van een game te komen met extra content, wat soms nog steeds ‘her en der’ voor kritiek zorgt. Van die kritiek is bijna geen sprake meer, want de ontwikkelaars lijken steeds creatiever te worden in het maken van DLC. In dit geval gaat dat laatste zeker op, zoals je onder andere kunt zien in de Metro: Last Light – Chronicles Pack Official Trailer.

Het Chronicles Pack is overigens het laatste pakket aan DLC wat Metro: Last Light te ontvangen krijgt. Eerder konden de fanatieke fans van de game al aan de slag met het Faction Pack, Tower Pack en Developers Pack. Opvallend aan alle vier de pakketten is dat er is gekozen voor variatie, waardoor niet ieder pakket aan DLC alleen maar een paar extra levels bevat en daaraan het levensmotto ‘klaar is Kees’ toevoegt. Het Chronicles Pack is bijvoorbeeld volledig toe te schrijven aan de verhalende singleplayer, maar de andere pakketten bevatten onder andere een Shooting Range en een soort open-wereld level.

Zoals eerder vermeldt in dit nieuwsbericht, is het Chronicles Pack het laatste DLC-pakket die op de planning staat voor Metro: Last Light. Het Chronicles Pack bevat drie singleplayer-missies voor de game. In de missies kruip je in de huid van enkele belangrijke personen van de game, waarmee je niet eerder het Metro-universum hebt doorlopen. Allen bevatten ze hun eigen verhaallijnen, die op hun beurt wel parallel moeten komen te lopen met het verhaal van de absolute hoofdpersoon Artyom.

Het DLC-pakket verschijnt vandaag in de virtuele winkels die je kunt vinden op de Xbox 360 en PlayStation 3. Het Chronicles Pack verschijnt vandaag natuurlijk ook op de PC. Of het je wat doet dat dit de laatste DLC is die Metro: Last Light zal aandoen, is natuurlijk aan niemand minder dan jou. Check snel de Metro: Last Light – Chronicles Pack Official Trailer!
Metro: Last Light - Chronicles Pack Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch