Menu Premium

Mega update voorziet Elder Scrolls Online in augustus van bakken nieuwe content

Joep Omes 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs nog in Tamriel geweest? Nee? Dan is augustus het perfecte moment voor jou om terug te keren. De elfde Elder Scrolls Online update ziet dan het levenslicht en voorziet de game van bakken nieuwe content!

De grootste toevoeging in deze elfde update zijn de twee nieuwe four-player dungeons die helemaal in de stijl van de Argonians zijn ontworpen, Ruins of Mazzatun en Cradle of Shadows. De nieuwe dungeons zijn meteen beschikbaar voor ESO Plus-leden, anders kosten ze 1500 crowns. Naast de dungeons en de nieuwe loot die daar gevonden kan worden, is er een karrenvracht aan cosmetische updates om je fancy te voelen terwijl je monsters doormidden klieft. The Style Parlor wordt toegevoegd, waardoor je tokens kunt kopen om zo ongeveer alles aan je uiterlijk te veranderen. Klaar met je haarstijl, gezicht, lichaam, baard, of zelfs je ras? Geen probleem! Tegen een prijs kan alles worden aangepast, zelfs je naam.

ESO Plus-leden krijgen daarnaast exclusieve dyes, waarmee je de kleuren van je outfit en gear kunt aanpassen. Nieuw in deze patch zijn de dye stamps, waarmee je vooraf ingestelde kleurencombinaties kunt toepassen op een hele outfit. Gamers die Elder Scrolls Online op de console spelen, krijgen eindelijk de langverwachte tekst-chat.

Hebben jij en je maten jullie agenda’s in augustus al vrijgemaakt voor die dungeons? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch