Menu Premium

Meer Uncharted na The Lost Legacy is “onwaarschijnlijk”

Rens van Nerum 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is voor nu zo goed als afgelopen met de Uncharted-franchise. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft het druk en ziet het maken van meer Uncharted-games voorlopig niet zitten.

Het laatste deel in de Uncharted-franchise had een einde die alles leek af te sluiten en daarmee niet open stond voor een nieuw deel. Na het zien van dit einde hadden we natuurlijk al een vermoeden dat dit het laatste deel zou zijn en dit heeft de co-directeur van Naughty Dog, Evan Walls duidelijk gemaakt in een interview met GameInformer. In dit interview liet hij weten niet meer verder te gaan met Uncharted gezien Naughty Dog het ontzettend druk heeft met andere projecten die ze van de grond willen krijgen.

”I would say that Naughty Dog doing an Uncharted after this is unlikely. I would never say never, but we’ve got The Last of Us Part 2 on our plates and there’s so much other stuff that we want to explore”

Daar voegde hij nog het volgende aan toe:

“It’d be hard. If we magically had that two-team, three-team studio, sure – it’d be great to keep doing it. We really love the franchise, but the studio has limited resources and lots of other ideas. I’d say the likelihood is low.

Naughty Dog zit niet stil

Hoewel we er dus vanuit kunnen gaan dat Uncharted nu uit het zicht is, is het wel duidelijk dat Naughty Dog niet stil zit en hard aan de weg timmert om ons te voorzien met vette shit waar we naar uit kunnen kijken! Meer Uncharted games hoeven we voorlopig dus niet te verwachten, maar aan de woorden van Evan Walls te zien is het dus ook niet onmogelijk. Voorlopig krijgen we in ieder geval eerst The Last of Us: Part 2 voor onze kiezen, maar wanneer we die game kunnen verwachten, is voorlopig onbekend.

Bron: VG24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch