Menu Premium

Meer punten sprokkelen met XBLA games

Gamekings Redactie 12/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Update: Microsoft heeft ondertussen bevestigd dat vanaf volgende maand ontwikkelaars het limiet van de achievements van Xbox Live arcade games naar 400 punten kunnen brengen. Vanaf juni is het verplicht om 400 Gamer Points te kunnen halen met een arcade game.

Voor alle achievement hunters is er goed nieuws, want het gerucht gaat dat het totaal te behalen Gamer Points van Xbox Live Arcade titels omhoog gaat.

Ook al zeg je dat het je niks uitmaakt, iedereen kijkt wel eens naar zijn behaalde score. Nou is er voor diegenen die er echt voor gaan niet veel te behalen bij XBLA games. Als de geruchten waar zijn, zullen er binnenkort in plaats van maximaal 200 punten verdeeld over 20 achievements, 400 punten verdeeld over maximaal 30 achievements te behalen zijn met een arcade game.

De aantallen die er bij downloadable content bovenop komen, schieten dan ook de lucht in. Het was voorheen toegestaan om per kwartaal 50 Gamer Points bij het originele aantal punten op te tellen. Dit moet 100 Gamer Points gaan worden.

Er is nog geen bevestiging van dit bericht, maar het lijkt er op dat vanaf 1 juni deze regels gehanteerd gaan worden. Tussen 1 april en 31 mei krijgen de ontwikkelaars dan de keuze tussen de oude en nieuwe regels, en na deze periode wordt het dus achievements jagen voor het leven!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch