Menu Premium

Meer informatie over Season Pass Rise of the Tomb Raider

Thom Derks 07/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft vandaag meer informatie naar buiten gebracht over de Season Pass voor Rise of the Tomb Raider, waarover vorige week al wat details naar buiten kwamen doordat Amazon de Season Pass – wellicht iets te vroeg – op haar website plaatste.

De Season Pass voor Rise of the Tomb Raider zal onder andere drie nieuwe game-modi bevatten, die de replay value van de game een stuk hoger beloven te maken. Zo krijg je te maken met de Endurance-modus, waarin je moet zien te overleven onder extreme omstandigheden. Daarnaast komen er modi met de namen Baba Yaga: The Temple of the Witch en Cold Darkness Awakened. In de eerstgenoemde modus zul je in een nieuwe tombe terechtkomen, waar een oud kwaad heerst. In Cold Darkness Awakened krijg je tenslotte te maken met waves aan vijanden.

Verder zal je door de aanschaf van de Season Pass vanaf de eerste dag verwend worden met een stroom aan outfits, wapens en Expedition Cards om Lara mee te customizen. Square Enix lijkt dus niet van plan om na de release stil te gaan zitten, maar wil de gamer ook na de release blijven vermaken.

Rise of the Tomb Raider verschijnt op 13 november en komt in eerste instantie alleen uit op de Xbox One en de Xbox 360. Lara zal in 2016 dan vervolgens verder gaan ‘risen’ op de PC en de PlayStation 4.

Bron: VG24/7

Meer informatie over Season Pass Rise of the Tomb Raider

Meer informatie over Season Pass Rise of the Tomb Raider

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch