Menu Premium

Max Payne 3 bestaat uit twee discs op de Xbox 360

Gamekings Redactie 25/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar doet het goed op de sociale media, want via Twitter heeft de ontwikkelaar nu ook laten weten dat Max Payne 3 verspreid over twee DVD’s zal verschijnen voor de Xbox 360.

Rockstar liet dit weten naar aanleiding van een plaatsing van een game verhuurder (Redbox) in de VS. Deze plaatste Max Payne 3 namelijk voor verhuur als twee DVD’s, waarbij de eerste alleen beschikbaar was voor leden. Rockstar heeft dan ook uitgelegd dat de eerste DVD de eerste helft van de single player zal bevatten en voorzien is van de complete multiplayer. De laatste helft van de single player is te vinden op DVD twee.

“De informatie van Redbox is niet accuraat. Redbox verhuurt altijd alleen maar 1 disc van een multi-disc game”, liet Rockstar weten in de Tweet. “Max bestaat uit 2 discs voor de 360. Redbox zal de eerste disc verhuren welke de helft van het single player verhaal en de complete multiplayer game bevat”.

Of we de mogelijkheid krijgen om een van de DVD’s te installeren waardoor het verwisselen van de schijven niet nodig is, is nog niet duidelijk. Daar zullen we echter snel genoeg achter komen, aangezien de game op de 18de van mei al in de schappen ligt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch