Menu Premium
Loading...

Mario Maker verschijnt in september

Tim Koelen 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 1985 introduceerde Nintendo Super Mario voor de NES. Als je een beetje kunt rekenen, merk je misschien op dat onze favoriete loodgieter dus al dertig jaar een eigen naam heeft en de hoofdrol speelt in talloze games. Reden voor Nintendo om dus Mario’s jubileum te vieren.

Dit wil Nintendo gaan doen met het vorig jaar aangekondigde Mario Maker voor de Wii U. Hierin kan je als speler zelf 2D levels in elkaar sleutelen. De plaatsing van alle vijanden en obstakels doe je door middel van de Wii U GamePad. Mario Maker zal een functionaliteit krijgen waardoor je jouw eigen gefabriceerde levels wereldwijd kan delen via het internet.

Mario heeft de afgelopen 30 jaar vele ontwikkelingen doorstaan. In Mario Maker is het mogelijk om verschillende thema’s te gebruiken in de levelcreator: van de 8-bit style uit 1985 tot de style van New Super Mario Bros U.

Mario Maker zal verschijnen in september van dit jaar. Ook zal Nintendo later met meer informatie komen over het jubileum van Mario. Een nieuwe game wellicht?

Mario Maker verschijnt in september

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch