Menu Premium
Loading...

Marin voegt als DLC een vrolijke noot toe aan Hyrule Warriors: Legends

Karen Koch 23/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hyrule Warriors: Legends is al een paar maanden te spelen op je 3DS, dus het is hoogste tijd voor nog wat DLC. Ditmaal wordt er een oude bekende toegevoegd aan het roster van speelbare karakters. Marin voegt als DLC een vrolijke noot toe aan Hyrule Warriors: Legends op een wel heel erg letterlijke manier…!

Marin kennen we natuurlijk allemaal, of liever gezegd, iedereen die wel eens Link’s Awakening in zijn of haar klauwen heeft gehad kent Marin. In deze game was ze nog het schattige, zingende meisje op Koholint Island waar ze Link van een strand plukte, maar daar is in Hyrule Warriors: Legends niet veel van terug te zien. Met finesse en zonder schaamte ramt ze alle baddies lekker op de kop met… Een gigantische bel. Een echte vrolijke noot, dus.

Niet alleen Marin laat haar skills zien in deze nieuwe DLC, ook Linkle maakt een verschijning in bovenstaande trailer. Dit maal met een paar kick-ass (maar dan ook letterlijk) laarzen. Altijd al de monsters uit de game in elkaar willen trappen? Dan bieden deze nieuwe laarzen sowieso dé uitkomst.

Hier blijft het niet bij, want met de toevoeging van een nieuw personage, komt er natuurlijk ook een nieuwe adventure map kijken. Hoe dit eruit gaat zien, kan je hierboven in de trailer eens rustig checken. Wat in ieder geval een thema met Marin lijkt te zijn, zijn de muziekinstrumenten. Oh, en natuurlijk ook niet onbelangrijk: de releasedatum. Vanaf 30 juni kan je deze DLC aanschaffen en je muzikale frustraties uitleven op alle baddies uit Zelda!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch