Menu Premium

Marco Reus schittert op de FIFA 17 box art

Samuel Boyd 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar komt er een nieuwe FIFA, en elk jaar is er een andere voetballer die de eer krijgt om met zijn smoelwerk op de FIFA cover te staan. EA heeft vandaag bekendgemaakt dat dit jaar Marco Reus schittert op de FIFA 17 box art.

De afgelopen twee weken hebben gamers kunnen stemmen op de voetballer die zij graag op de box art willen zien. De keuze bestond tussen Anthony Martial, James Rodriguez, Eden Hazard en natuurlijk de Duitse Marco Reus. In de twee weken zijn 3.1 miljoen stemmen uitgebracht, waarvan de meerderheid dus voor Reus. Nick Channon, senior producer van FIFA, verwachte eigenlijk al dat Reus zou winnen. “Marco speelt mooi voetbal en is erg populair in FIFA Ultimate Team. Het is dus geen verrassing dat de fans hem hebben gekozen,” aldus Channon.

De aanvaller van Borussia Dortmund laat weten vereerd te zijn met de keuze van de gamers. “Ik ben ontzettend dankbaar dat de fans mij hebben gekozen, en ik zal er alles aan doen om ze trots te maken met mijn prestaties op het veld,” aldus Reus.

Check hieronder de box art van FIFA 17. Ben jij fan van Marco Reus of had jij liever een andere voetballer zien pronken op de box art?

Marco Reus schittert op de FIFA 17 box art

Kijk hem shinen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch