Menu Premium
Loading...

Making-of Child of Light: A Modern Fairy Tale trailer

Gamekings Redactie 24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort kunnen we aan de slag met Child of Light, een van de nieuwste titels van Ubisoft. Om je een beetje warm te maken voor deze nieuwe game, praten de makers je alvast eventjes bij. Dit doen ze in de Making-of Child of Light: A Modern Fairly Tale trailer, check hem snel!

Als sinds het begin der tijden staat Ubisoft in het rijtje van een van de meest bekende ontwikkelaars en uitgevers in de welbekende gamewereld. Naast grote titels zoals Watch Dogs en de Assassin’s Creed-serie, werken ze ook aan een hele zooi andere projecten. Een van deze projecten is Child of Light, een schilderachtige RPG. In de game speel je als een kind met de naam Aurora en je bent alles kwijt wat je maar lief is, want je bent namelijk gestolen uit je ouderlijk huis. Om ooit nog een keer terug te kunnen keren naar je oude leventje, moet je de zon, de maan en alle sterren terugvinden die zijn gevangen genomen door de Queen of the Night. Samen met Igniculus, een ander speelbaar personage, is het de bedoeling dat je de levels doorloopt op zoek naar alles wat je maar kan helpen om je oude huisje terug te vinden. In deze trailer doen de makers een klein boekje open over hoe de game tot stand is gekomen.

Ubisoft probeert een serieuze game neer te zetten met een diepe verhaallijn. Tijdens het spelen van de game zal je langzaamaan opgroeien en als gamer zal je meegenomen worden in dit proces. Vanaf 29 april is het mogelijk om al klimmend en klauterend door de levels te gaan. Dit kan je niet alleen doen op de PC, maar ook op de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360, de Xbox One en niet te vergeten de Wii U. Ga er dus maar snel voor zitten en zie hoe de makers van Child of Light te werk zijn gegaan.
Making-of Child of Light: A Modern Fairy Tale trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch