Menu Premium

LittleBigPlanet krijgt morgen de Mass Effect Costume Pack

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

LittleBigPlanet krijgt morgen de Mass Effect Costume Pack, kondigt Sony vandaag aan. Hierdoor is het mogelijk vanaf morgen als een van de Mass Effect personages door LittleBigPlannet te wandelen, elkaar van een heuveltje af te duwen en levels uit te spelen.

Voor de vier Mass Effect personages Shepard, Liara, Garrus en Wrex zijn Skins gemaakt en allemaal toegankelijk in de nieuwe Costume Pack. Dat wordt dus met een stel vrienden als volslagen idioten door de levels rennen. Niet alleen zitten de personages er in, ook zijn alle accessoires beschikbaar, zoals voor elk personage zijn eigen armor, handschoenen, kleding en een hele stapel aan in-game stickers van Mass Effect zodat je tijdens het spelen eens lekker in het level kunt gaan behangen.

Door de Mass Effect Costume Pack uit te brengen hoopt Sony volgens mij, LPB terug te laten keren in de spotlights, het was namelijk al een tijdje stil rond deze game. In ieder geval een teken dat SCEE ze niet vergeten is. Want zegt zou zelf, stiekem was het toch best wel leuk om met vrienden gek te doen in deze game. Hopelijk komt er binnenkort meer informatie over een eventueel vervolg, misschien is next-gen een idee voor Sony? We moeten het maar afwachten.

Net als alle DLC’s zal het Costume Pack toegankelijk zijn voor LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet Karting en LittleBigPlanet PS Vita. Vanaf morgen is de DLC downloadbaar op PlayStation Network.

Ga jij de DLC halen om je even te wanen als een Mass Effect personage in LBP, of laat je de game maar even voor wat het is?

LittleBigPlanet krijgt morgen de Mass Effect Costume Pack

LittleBigPlanet krijgt morgen de Mass Effect Costume Pack

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch