Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet 3 Your Imagination To The Rescue Trailer

Karen Koch 24/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de eerste LittleBigPlanet uitkwam, is het een perfecte partygame geweest. Sinds 2008 kan men op de PlayStation-systemen genieten van de avonturen van Sackboy, die over de hele wereld plaatsvinden. Deeltje drie staat ook in de wachtrij: de releasedatum staat namelijk op 26 november en dat is deze week al! Om mensen nog even die extra hype te laten voelen, kunnen we vandaag genieten van de LittleBigPlanet 3 Your Imagination To The Rescue Trailer.

Eén van de grootste toevoegingen aan LittleBigPlanet 3 is toch wel de mogelijkheid om uit verschillende personages te kiezen. Sackboy is niet langer alleen! Hij wordt nu bijgestaan door Toggle, OddSock en Swoop. Elk karakter heeft een eigen skill waarmee de levels uitgespeeld kunnen worden. Wat deze beestjes allemaal precies doen, kan je in de trailer rustig even bekijken.

Nog twee dagen wachten en dan kan je zelf alle karakters uit gaan proberen. Vanaf woensdag ligt LittleBigPlanet 3 in de winkel. Deze is verkrijgbaar op de PlayStation 3 en de PlayStation 4. Deze laatstgenoemde krijgt nog wat leuke exclusives, onder andere een resolutie van 1080p, touchpad functionaliteit en een SHARE optie. Het belooft in ieder geval, ongeacht het systeem, een leuke game voor een feestje te worden.

nieuws_20141124Littlebigplanet3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch