Menu Premium

LittleBigPlanet 3 PlayStation 4 bundel verschijnt op 21 november

Karim Shehata 01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen maanden zijn er al verschillende PS4-bundels verschenen in winkels en webshops. Zo kon je in de afgelopen weken en maanden bijvoorbeeld aan de nieuwste console van Sony komen in combinatie met The Last of Us Remastered en FIFA 15, terwijl er nog een Driveclub-bundel op de loer ligt. Nu komt er in november ook een nieuwe PS4-bundel in combinatie met LittleBigPlanet 3.

De bundel verschijnt om precies te zijn op 21 november in Groot-Brittannië. Helemaal zeker is het dus nog niet dat de bundel ook onze kant op komt, maar aangezien de eerder genoemde bundels ook in het koudekikkerlandje zijn verschenen, is die kans erg groot. Daarnaast weet de echte Nederlandse liefhebber toch wel aan zo’n bundel te komen wanneer LittleBigPlanet 3 voor diegene hét moment is om een PlayStation 4 aan te schaffen. De bundel bevat vanzelfsprekend een zwarte 500 GB PlayStation 4 console, de benodigde kabels, een DualShock 4 controller én natuurlijk de game LittleBigPlanet 3.

Sony durft LittleBigPlanet 3 samen met haar PlayStation 4 dus in het diepe te gooien. Op en rondom 21 november verschijnen er namelijk talloze andere games, want met WWE 2K15, Dragon Age: Inquisition, Grand Theft Auto V, twee Assassin’s Creed-titels en Far Cry 4 noem ik nog maar een klein aantal titels. Erg zal Sony zich hier echter niet om bekommeren, want alle genoemde games verschijnen ook voor Sony’s PlayStation 4.

LittleBigPlanet 3 PlayStation 4 bundel komt op 21 november

LittleBigPlanet 3 PlayStation 4 bundel komt op 21 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch