Menu Premium
Loading...

Life Is Strange Developer Diary: The Butterfly Effect

Gamekings Redactie 23/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De studio achter Remember Me, Dontnod Entertainment, komt volgende week met hun nieuwe episodische en interactieve game: Life Is Strange. In de nieuwe Life Is Strange Developer Diary: The Butterfly Effect vertelt de studio zelf hoe de ontwikkeling van de game is gegaan en gaan ze dieper in op het Butterfly effect in de game.

De hoofdpersoon Maxine Caulfield, een jong meisje, heeft de kracht om op elk moment de tijd terug te draaien. Hierdoor kan je met Max elke actie terugdraaien en opnieuw of anders uitvoeren, waardoor het verhaal een ander verloop krijgt op de korte en lange termijn. Volgens de studio is er ook geen goede keuze. Een actie kan op de korte termijn goed aflopen, maar desastreuze gevolgen hebben op de lange termijn, en andersom. De tijd terugdraaien kan ook tijdens dialogen, waardoor er andere opties mogelijk worden. Voorwerpen die Maxine gebruikt, kunnen ook mee terug in de tijd. Met al deze mogelijkheden zal ze meerdere puzzels moeten oplossen.

Life Is Strange blijft een interactieve game die je meeneemt door het leven van Maxine, waardoor de gameplay redelijk beperkt is. Het draait dan ook om het verhaal dat je zelf vorm geeft. De ontwikkelaar kan het je beter uitleggen in deze tweede developer diary. Op 30 januari wordt in ieder geval de eerste van de vijf episodes beschikbaar op de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

Life Is Strange Developer Diary: The Butterfly Effect

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch