Menu Premium
Loading...

The Last of Us Left Behind DLC Trailer

Gamekings Redactie 22/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game sierde menig eindejaarslijstje in 2013, werd door de hele wereld bejubeld, maar soms ook regelrecht de grond ingeboord. Voor ontwikkelaar Naughty Dog wogen de positieve reacties klaarblijkelijk op tegen de negatieve, want ze komen binnenkort met DLC voor hun game. Ben je benieuwd hoe dat er uit gaat zien, check dan The Last of Us Left Behind DLC Trailer en aanschouw het met je eigen ogen.

De DLC, getiteld Left Behind, speelt zich af voor het verhaal van Ellie en Joel uit de originele game en geeft op die manier een betere kijk op de wording van Ellie’s persoon. In de DLC speel je als Ellie en onderzoek je samen met vriendin, Riley een verlaten winkelcentrum, vol met overblijfselen van ‘survivors’ en ander gespuis. Volgens de ontwikkelaars wordt er met de DLC nog meer nadruk gelegd op de narratieve-structuur van de game, zowel in de manier hoe het verteld wordt als de diepgang ervan. De nadruk ligt hierdoor meer op exploratie en non-combat gameplay, maar dat betekent niet dat er niet ook een aantal dikke gevechten plaats vinden. Zoals verteld wordt in de trailer, kent de DLC een nieuwe feature waardoor het mogelijk is tegelijkertijd met de geïnfecteerden en overlevenden te vechten. Wat de beleving van de game een stuk anders maakt dan het origineel is dat je eigenlijk al weet dat het niet goed af zal lopen met de vriendschap tussen de twee, wat de DLC zowel intensiever als minder spannend maakt.

Als we de mooie woorden van de voice-actors en ontwikkelaars moeten geloven, en als de uiteindelijke gameplay-beelden er net zo bruut uit zien als de getoonde art work, dan wordt Left Behind minstens net zo’n parel als de volledige game. De DLC komt 14 februari uit voor de PlayStation 3.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch