Menu Premium
Loading...

Lara Croft GO is nu uit voor PS4 en PS Vita

Ridho Hidayat 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee dagen geleden schreven we al dat Lara Croft GO was uitgelekt voor de PS4 en PS Vita, inmiddels is daar meer over bekend geworden. Sterker nog, je hoeft niet langer te wachten, want Lara Croft GO is nu uit voor de PS4 en PS Vita!

De turn-based puzzle adventure game uit de Tomb Raider-franchise is de spirituele opvolger van Hitman GO. Je kunt elke beurt een bepaald aantal passen zetten over de lijnen en punten op de map. Uiteindelijk zul je van punt A naar punt B moeten komen, maar onderweg zal je de nodige gevaren en puzzels moeten doorstaan. Met je wijsheid en wapens leid je Lara door verschillende tempels en grotten, die gevuld zijn met mysterie, artefacten en onheil.

De PS4 en PS Vita versie van Lara Croft GO bevatten bovendien cross-buy en cross-saving functionaliteiten. Zo heb je aan één versie genoeg om te kunnen spelen op beide platformen, zonder je voortgang te verliezen.

Lara Croft GO was vorig jaar al verschenen op Android, iOS, Windows Phone en PC. Vanaf nu kun je dus ook op de PS4 en PS Vita ermee aan de slag. Ga jij deze game checken op Sony’s platformen? Of heb je de game al gespeeld? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch