Menu Premium

Laatste Sunset Overdrive DLC verschijnt op 1 april

Karim Shehata 03/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox-exclusive Sunset Overdrive is al een tijdje uit. De game werd in 2014 erg goed ontvangen en hierdoor lijkt Insomniac zich opnieuw op de kaart te hebben gezet. Sunset Overdrive werd na de release natuurlijk voorzien van DLC en wanneer je hier van hebt genoten, kun je vandaag opnieuw een vuist in de lucht steken. Insomniac Games heeft namelijk Sunset Overdrive: Dawn of the Rise of the Fallen Machines aangekondigd, een hele mond vol.

De DLC, die een duidelijke verwijzing maakt naar de Planet of the Apes-films van de laatste jaren, brengt een nieuw sci-fi gebied naar de game. Hierin kun je onder meer nieuwe story-missies gaan beleven, die geheel in de stijl van Sunset Overdrive ongetwijfeld knotsgek gaan worden. Hier kunnen we een goed voorbeeld van geven, want Dawn of the Rise of the Fallen Machines bevat een hele grote bal van energie waarin je kunt rollen. Ja, in dit DLC-pakket is het inderdaad mogelijk om je vijanden letterlijk plat te rollen.

Sunset Overdrive: Dawn of the Rise of the Fallen Machines verschijnt overigens wel op een erg dubieuze datum, namelijk op 1 april. Stiekem hou ik daarom nog een slag om de arm of het DLC-pakket daadwerkelijk verschijnt, alhoewel het natuurlijk wel erg raar zou zijn als deze niet zou verschijnen. Sterker nog, ik denk dat je een dag als 1 april niet beter kunt doorkomen dan door een flink potje te gaan knallen in het zichzelf totaal niet serieus nemende Sunset Overdrive!

Bron: Eurogamer

Laatste Sunset Overdrive DLC verschijnt op 1 april

Laatste Sunset Overdrive DLC verschijnt op 1 april

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch