Menu Premium
Loading...

In de Titanfall 2 Launch Trailer zie je de relatie tussen Pilot en Titan

Lisette Atsma 24/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een goede dag voor Titanfall vandaag. Na het eerdere nieuws dat de game slechts een minimale day one patch zou bevatten, kunnen we nu genieten van de shiny launch trailer voor de game. In tegenstelling tot de singleplayer trailer die vorige week verscheen, kruip je in de Titanfall 2 Launch trailer juist niet in de Titan.

De ‘Become One’ trailer heeft meer weg van de cinematic trailer die eind september online kwam. Onder het mom “Wordt één” zien we Pilot én Titan, in plaats van Pilot in Titan. Samen overleven ze de kille nachten van de woestijn en het koude ijzer van de vijand. Met de rouwe kracht van de Titan en zijn vlammenwerper, de behendigheid van de piloot en de vriendschap die tussen beiden heerst overkomen ze alles.

Titanfall 2 verschijnt 28 oktober. De game is dan te spelen op PC, Xbox One en PlayStation 4. Na de download van de game kun je nagenoeg gelijk aan de slag, de day one patch kost immers enkele minuten om binnen te halen. De trailer voor de game, welke over vier dagen uit komt, presenteert Pilot en Titan als een tagteam dat alles en iedereen aan kan. Denk jij er ook zo over? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch