Menu Premium
Loading...

Knal er volgende week op los in de nieuwe DOOM Unto the Evil DLC

Ridho Hidayat 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat ons een dikke dosis DOOM te wachten! Stap door de poort naar de hel en knal er volgende week op los in de nieuwe DOOM Unto the Evil DLC.

Voordat we aan de slag kunnen met de nieuwe multiplayer-uitbreiding, krijgen we eerst Free Update 2 voorgeschoteld, waarvan je hierboven de trailer kunt zien. Deze update zal morgen al verschijnen en brengt onder andere twee nieuwe modi met zich mee: Sector, vergelijkbaar met een Headquarters-modus en Exodus, wat in feite Capture the Flag is met slechts één vlag. Verder voegt de update, die gepaard gaat met een dubbel XP-weekend, de nodige content toe aan SnapMap, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je eigen levels te bouwen.

Vanaf volgende week vrijdag, 5 augustus, gaat het pas echt los, want dan krijgen we de nieuwe multiplayer DLC Unto the Evil. Zoals al bekend was, krijgen we onder andere drie nieuwe multiplayer maps: Offering, Cataclysm en Ritual. Verder kun je aan de slag gaan als de Harvester-demoon, of het strijdveld onveilig maken met een nieuw wapen: de UAC EMG Pistol.

Laat dus de duivel in je los en schiet je een weg naar de overwinning, in de nieuwe maps en modi voor DOOM. Kijk jij uit naar de nieuwe multiplayer-content voor DOOM? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch