Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX New Features Trailer

Angelique Grift 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd leuk zo’n opgepimpte versie van een oudere game, maar het is nog maar vraag wat deze nieuwe versie nou interessanter maakt dan zijn voorganger. Deze kwestie is Square Enix niet ontgaan en zij leggen ons haarfijn uit dat de game er niet alleen beter uitziet, maar onder andere ook vele nieuwe items en eindbazen bevat. Alle nieuwe features in deze vernieuwde uitgave worden voor ons gemak laten zien in de Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX New Features Trailer.

In deze trailer zijn dus alle nieuwe features te zien van Kingdom Hearts II Final Mix, Birth by Sleep Final Mix en Kingdom Hearts Re:coded. Zo zien we nieuwe eindbazen voorbij komen, waaronder Roxas en Monstro de walvis van Pinokkio. Ook zijn er meer dan 40 nieuwe items, waaronder een aantal nieuwe Keyblades en nieuwe missies voor je Gummi Ship. Niet alleen in-game hebben er vernieuwingen plaatsgevonden, ook de soundtrack van Kingdom Heart II is compleet remastered voor een nog vettere beleving van de game.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX zal alleen te spelen zijn op de PlayStation 3. Ben je na het zien van deze trailer helemaal enthousiast geworden, dan hoef je niet lang meer te wachten. De game ligt vanaf 5 december in de winkels.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX New Features Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch