Menu Premium

Killzone: Mercenary krijgt twee nieuwe multiplayer maps

Karim Shehata 19/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar september kwam Guerrilla Cambridge met Killzone: Mercenary voor de PlayStation Vita. Door de verschijning van deze titel kregen we vorig jaar dus twee Killzone-titels voorgeschoteld, want het in Nederland ontwikkelde Killzone Shadow Fall verscheen niet lang daarna voor de PlayStation 4. Overigens is het niet de bedoeling dat we hierdoor de eerstgenoemde titel gaan vergeten, want Killzone: Mercenary krijgt twee nieuwe multiplayer maps.

Deze maps zijn door middel van een 167 MB grote update binnen te hengelen op je PlayStation Vita. De eerste map heet Tharsis Depot, terwijl de tweede door het leven gaat als Blood Gracht. De maps zijn overigens niet helemaal ‘nieuw’, want beide maps waren al in een andere staat te bewonderen in Killzone 2. De gamers die dus aardig wat uurtjes hebben gestoken in de multiplayer van de tweede Killzone, kunnen nogmaals door deze maps heen knallen in Killzone: Mercenary voor de PlayStation Vita. Volgens Guerilla Cambridge is Tharsis Depot overigens ideaal om een paar potjes Guerilla Warfare of Warzone op te spelen, terwijl de ontwikkelaar zegt dat iedere beschikbare modus in Killzone: Mercenary goed uit verf komt op Blood Gracht. Vooral met laatstgenoemde map kun je flink aan de slag in Killzone: Mercenary, want op deze klassieke map kun je sowieso jouw favoriete modus gaan spelen.

Deze update gaat vandaag verschijnen voor Killzone: Mercenary op de PlayStation Vita. Hierdoor kun je dus vanaf vandaag aan de gang met twee klassieke maps uit Killzone 2, waardoor de multiplayer-modus van Killzone: Mercenary vandaag een lekkere frisse wind krijgt. Killzone: Mercenary verscheen in september 2013 overigens alleen voor de PS Vita, dus de twee maps maken alleen de bezitters van de handheld van Sony blij.

Killzone: Mercenary krijgt twee nieuwe multiplayer maps

Killzone: Mercenary krijgt twee nieuwe multiplayer maps

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch