Menu Premium
Loading...

Killer Instinct Kan-Ra Trailer

Franky Mangal 21/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat eerder T.J Combo en Maya al waren toegevoegd aan het raster, is nu ook de derde vechter bekend voor Killer Instinct Season 2. Kan-Ra maakt zijn opwachting en in de Killer Instinct Kan-Ra Trailer maak je voor het eerst kennis met deze vechtersbaas. Net als Sadira is Kan-Ra een compleet nieuw personage in de serie.

Kan-Ra is een geleerde uit het koninkrijk Babylon en tevens voormalig adviseur van de koning. Nadat hij heeft geprobeerd de Koning van de troon te stoten, is er een vloek over hem uitgesproken om Kan-Ra een langzame en pijnlijke dood te laten lijden. Creative director Adam Isgreen omschreef Kan-Ra eerder als een “trap grappler”, hoewel zelfs die omschrijving niet voldeed aan de legio moves waarover Kan-Ra zal beschikken. Zo heeft de magiër verschillende lange afstandsaanvallen, maar kan hij ook zijn zwachtels gebruiken om tegenstanders naar zich toe te trekken en de arena door te slingeren.

Vanaf 24 november zal Kan-Ra beschikbaar zijn voor de Killer Instinct Season 2 Ultra Edition en vanaf 30 november is hij ook speelbaar in het Combo Breaker Pack. Het is nog even gissen naar het volgende personage, hoewel er aan het einde van de trailer sterk gehint lijkt te worden naar Riptor.

Killer Instinct Kan-Ra Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch