Menu Premium

Killer Instinct in maart 2016 naar Windows 10

Thom Derks 04/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

 Killer Instinct, de free-to-play fighting game voor de Xbox One, zal binnenkort ook speelbaar zijn voor mensen met Windows 10. Microsoft is momenteel bezig met de port welke in maart 2016 beschikbaar zal zijn. De port komt gelijktijdig uit met seizoen drie van de game waarin verschillende nieuwe characters beschikbaar zullen zijn.

Wanneer je de game in eerste instantie downloadt, heb je maar één speelbaar character tot je beschikking, met de mogelijkheid om er meer bij te gaan kopen. Met dit ene character heb je echter wel de mogelijkheid om alle game-modes te spelen, waardoor de gratis download eigenlijk een hele uitgebreide demo is. De Xbox One- en PC-versies supporten overigens cross-buy.

Over het algemeen is de game goed ontvangen door de community, waar vooral de gameplay werd geprezen en als grootste punt van kritiek de weinige single-player content die bij de release aanwezig was. Met het derde seizoen aan nieuwe gameplay op komt lijkt daar in ieder geval iets aan gedaan te zijn! Gaan jullie de game spelen wanneer deze volgend jaar voor de PC zal verschijnen?

Killer Instinct in maart 2016 naar Windows 10

Killer Instinct in maart 2016 naar Windows 10

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch