Menu Premium

Killer Instinct: Definitive Edition is nu ook beschikbaar voor Windows 10

Ridho Hidayat 09/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar is de Definitive Edition van de brute fighting-game Killer Instinct voor de Xbox One verschenen. Vandaag zijn de pc-gamers aan de beurt, want Killer Instinct: Definitive Edition is nu ook beschikbaar voor Windows 10!

Killer Instinct: Definitive Edition bevat alle content die tot nu toe verschenen is voor de game. Dat houdt onder andere in dat je met 26 personages op 20 stages aan de slag kunt en daarbij alle kostuums tot je beschikking hebt. Verder bevat deze versie behind-the-scenes video’s, concept art, en een volledige kaart van het universum met daarop de locaties van alle stages.

Killer Instinct: Definitive Edition is bovendien een Xbox Play Anywhere-game, wat inhoudt dat je met één game beide versies kunt spelen, dus zowel op de Xbox One als op Windows 10. Daarbij ondersteunt de game ook cross-play, dus bereid je voor om het op te nemen tegen tegenstanders van beide platformen.

Ook komt er binnenkort nog wat nieuwe content naar de game. Het personage Thunder krijgt namelijk een aangepast kostuum: The Legend of Thunder. Deze outfit is in samenwerking met de Nez Perce-stam gemaakt, zodat zijn kostuum helemaal authentiek is en volledig aansluit bij de culturele tradities en kleding van die stam.

Killer Instinct: Definitive Edition is nu beschikbaar voor Windows 10. Ga jij deze fighting-game in huis halen? Of heb je de Xbox One-versie al in huis en ga je wellicht gebruik maken van de Xbox Play Anywhere-functionaliteit? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord