Menu Premium
Loading...

Kijk morgenavond om 23:25 de arcadehal aflevering van Gamekings op MTV

Karim Shehata 21/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond zie je in de derde aflevering van het vijftiende seizoen van Gamekings hoe Dennis en Skate de zoektocht starten naar de wreedste arcadehal van Nederland. Ze komen onder meer langs Hommerson’s Funhouse in Scheveningen, maar of die arcadehal ook de wreedste is, is natuurlijk nog maar de vraag. Overigens blijft het niet bij de zoektocht naar de wreedste arcadehal van Nederland, want ook worden er wat games besproken die je waarschijnlijk niet in een arcadehal gaat vinden. Verwacht dus reviews van 2014 FIFA World Cup Brazil, Hearthstone: Heroes of Warcraft en uitgebreide besprekingen van de nieuwste DLC-pakketten voor respectievelijk Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts. Kortom, kijk morgenavond om 23:25 de arcadehal aflevering van Gamekings op MTV!

Alhoewel het checken van arcadehallen een feest genoemd mag worden, staat er binnenkort een feest voor de deur waar de hele wereld zich mee bezig gaat houden. Het gaat hier natuurlijk om het aanstaande WK voetbal en met de officiële licentie heeft EA Sports vorige week de game 2014 FIFA World Cup Brazil uitgegeven. De vraag is natuurlijk of deze game het gehele WK-sfeertje goed over weet te brengen. Het antwoord daarop hoor je morgenavond om 23:25 op MTV.

Het blijft zoals gezegd niet bij 2014 FIFA World Cup Brazil, want ook wordt de nieuwste game van Blizzard uitgebreid besproken, namelijk Hearthstone: Heroes of Warcraft. Deze card-game begint immens populair te worden en is laatst ook nog verschenen op de iPad, terwijl de game nog niet zo lang uit is voor de PC. Het belangrijkste voor een dergelijke card-game is natuurlijk dat de balans tussen de kaarten perfect is. Of dat zo is, hoor je morgenavond om 23:25 op MTV, want dan check je een nieuwe aflevering van Gamekings!

Verder kun je in deze aflevering reviews verwachten van het Call of Duty: Ghosts Devastion DLC-pakket en laten we ook de nieuwste DLC voor Battlefield 4 niet onbesproken, welke door het leven gaat als Naval Strike. Voor deze besprekingen en wat de tofste arcadehal van Nederland is, kijk je morgenavond om 23:25 de arcadehal aflevering van Gamekings op MTV!

Kijk vanavond om 22:35 de arcadehal aflevering van Gamekings op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch