Menu Premium
Loading...

Kijk vanavond om 22:30 uur de Gamekings Angst Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je bang voor slangen? Horrorfilms? Spinnen? Clowns? Iedereen is waarschijnlijk wel ergens flink bang voor, zo ook Steven en Skate. Omdat hun collega’s zo ontzettend aardig voor ze zijn, hebben ze de twee oog in oog gezet met hun grootste angst. Ben je benieuwd of het gelukt is Steven en Skate doodsangsten uit te laten staan? Of wil je graag nieuwe dingen over een paar vette games horen? Kijk vanavond om 22:30 uur de Gamekings Angst Aflevering op MTV!

Steven en Skate werden natuurlijk niet zomaar met hun angsten geconfronteerd. Nee, dit alles werd geregeld voor de gloednieuwe horrorgame Soul Sacrifice, waarin je in de gevangenis bent beland van de niet al te vrolijke tovenaar Magusar. Ontsnappen lijkt onmogelijk, tot je geroepen wordt door Librom, een pratend boek. Gaat het je lukken uit de handen van Magusar te ontsnappen?

Soul Sacrifice is niet de enige game die je vanavond te zien krijgt, ook de Dishonored The Knife of Dunwall DLC komt aan bod. Hou je van een heel andere stijl games? Ook dan zit je helemaal goed vanavond, want de PS Vita game Tearaway komt ook langs vanavond. Met zijn papier-achtige stijltje kan deze game toch wel uniek genoemd worden. Het rijtje wordt compleet gemaakt met de nieuwe standalone DLC van Far Cry 3, genaamd Blood Dragon.

Nieuwsgierig geworden naar alle games, en wil je gaan genieten van een angstige Skate en Steven? Kijk vanavond om 22:30 uur de Gamekings Angsaflevering op MTV!

Ook vanavond kun je natuurlijk weer naar hartelust je foto’s tweeten met ‘Ik kijk #Gamekings‘ om kans te maken op het felbegeerde ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt.

Kijk vanavond om 22:30 uur de Gamekings Angstaflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch