Menu Premium

Kijk hier de Gamekings Evolve Alpha Livestream terug!

Gamekings Redactie 31/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag gaat de gamewereld los met de Big Alpha van Evolve en ook wij hebben hem gespeeld. Tijdens de livestream wel te verstaan, waar er een speciale gast aanwezig was. Wie zal dat toch zijn…? Kijk hier de Gamekings Evolve Alpha Livestream terug.

De Big Alpha van Evolve is dit weekend speelbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Als jij een code hebt weten te bemachtigen, behoor je tot de gelukkigen die de game mogen testen. In Evolve nemen vier Hunters (Assault, Trapper, Medic en Support) het op tegen een monster in de 4v1 mode. De keuze om te jagen of om opgejaagd te worden, is geheel aan jou. Boris en Shelly stappen in gezelschap van de speciale gast de donkere wereld in van Evolve om eens flink te gaan huishouden.

Uiteraard kon je tijdens de livestream de nodige vragen stellen over deze game aan de guys op ons Twitch-kanaal. Was jij van de partij? Wij konden in ieder geval niet wachten om met de game aan de slag te gaan. Dus kijk hier de Gamekings Evolve Alpha Livestream terug!

Kijk hier de Gamekings Evolve Alpha Livestream terug!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch